Huis
Tuin
Video

Aflevering 24 (15 februari 2020)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

De Portugese Joana heeft Thomas en Evelyn ingeschakeld om haar man Bart te verrassen met een nieuwe badkamer. Er is al een tijd niets aan de badkamer gedaan en deze oldskool badkamer moet hoognodig onder handen genomen worden. Ons team gaat aan de slag en weet ook deze badkamer met succes om te toveren tot een prachtige ruimte!  

Tom doet inspiratie op in de tuin van Nanda. Zij woont in het gezellige Limburg en heeft een tuin op het noorden en dat is met een weelderige tuin soms best lastig. Tom bespreekt met haar hoe je in een schaduwtuin toch mooie planten kunt laten groeien.  

Daarnaast gaat Tom aan de slag met het maken van een hangmat. Thuis mogen de handen dus ook weer uit de mouwen want met behulp van ons stappenplan maak jij zelf ook zo’n toffe hangmat!

Aflevering 23 (8 februari 2020)
Eigen Huis & Tuin
ID: 10163

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven