Huis
Tuin
Video

Aflevering 29 (21 maart 2020)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Tom en Evelyn reizen vandaag af naar Haarlem. Hier hebben Raymond en Cheryl een behoorlijke verbouwing achter de rug. Het huis zit er geweldig uit en het enige wat nu nog mist is een strakke tuin. Hun inspiratie: Greenacre park in New York.  

Hier ging Ray op zijn knieën voor zijn geliefde Cheryl en dit park heeft dus een speciale betekenis voor het stel. De twee zijn gek op de rooftop tuinen en willen maar al te graag de New York sfeer dichterbij huis halen. Tijd voor ons team om de tuin eens goed onder handen te nemen!  

Evelyn gaat in de oude binnenstad van Delft op bezoek bij Dennis en Gerwin. Zij wonen in een voormalig pakhuis waar zij met behoud van de originele elementen een stoer en klassiek interieur hebben gecreëerd.    

Thomas gaat creatief aan de slag en tovert een bord om tot een superleuke klok voor aan de muur. Natuurlijk hoef je zelf ook niet stil te zitten want met ons stappenplan maak jij (binnen no-time) ook zo’n gave klok!

Aflevering 28 (14 maart 2020)
Eigen Huis & Tuin
Daphne van Kaam
ID: 10261

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven