Huis
Tuin
Video

Aflevering 27 (7 maart 2020)

Het 26ste seizoen van Eigen Huis & Tuin is volop in gang! Ook dit seizoen zit weer vol met de mooiste huis- en tuinverbouwingen, do-it-yourself tips en inspirerende binnen- en buitenkijkers!

Deze week gaat ons team aan de slag bij Ron en Duco in Voorhout. Het stel heeft net een nieuw huis gekocht maar de tuin kan nog wel wat aandacht gebruiken. Ron en Duco willen de tuin graag omtoveren tot hun eigen fijne plek waar ze lekker kunnen loungen en de barbecue regelmatig aanstaat. Ons team is er weer klaar voor en neemt de tuin eens goed onder handen!  

Evelyn gaat langs bij Ilonka in Nijmegen. Zij woont hier in een prachtige jaren '50 woning waar de pasteltinten centraal staan, zowel binnen als buiten. Ilonka laat Evelyn zien hoe je pasteltinten mooi combineert met natuurlijk materialen en hoe je een echte leeftuin met pasteltinten maakt.  

Thomas besluit Tom een handje te helpen en maakt voor de tuin in Voorhout een Beach bord. Ben jij ook klaar voor de zomer en wil jij ook zo’n leuk Beach bord maken? Met ons stappenplan kun je zelf ook weer aan de slag!

Daphne van Kaam
ID: 10221

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven