Huis
Tuin
Video

Michiel de Zeeuw bij Marij Hessel (My Attic): "Liever mooi dan comfortabel”

In eigen huis en tuin van... kijken Michiel de Zeeuw en Evelyn Struik wekelijks binnen bij influencers op het gebied van interieur. Deze week kijken we binnen bij Marij Hessel, bekend als ‘Enter My Attic’.

Waar de naam van Marij Hessels blog en webshop ‘My Attic’ vandaan komt mag meteen duidelijk zijn aan het begin van de video. We beginnen alle binnenkijkers namelijk met de favoriete plek in huis. En waar dat bij de meeste influencers de woonkamer of keuken is, neemt Marij je meteen mee naar de zolder. Precies, ‘the attic’! En die attic... is een zolder waar je ‘u’ tegen zegt.

Eigenlijk heeft Marij gewoon een eigen, complete kringloopwinkel met alleen maar pareltjes op haar zolder staan. Wil ze haar interieur veranderen? Dan shopt ze gewoon even in haar eigen kringloopzolder. Zo ziet haar huis er altijd tiptop en fris ontworpen uit.

En wat kan nou écht niet in Marij’s huis? Vrij simpel: “Zodra iets bij de grotere ketens te koop is, laat ik het staan.” Duidelijk!

Meer foto’s van Marij’s prachtige interieur zien? Bekijk dan ook deze hometour met haar eigen prachtige foto's!

Meer leuke binnenkijkers uit deze videoserie zien?
Dat kan hier!

Marjolein Sintenie
ID: 8455

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven