Huis
Tuin
Video
In samenwerking met KARWEI

Even voorstellen: interieurstyliste Debby van KARWEI

Een nieuw gezicht in de aflevering van Eigen Huis en Tuin afgelopen weekend: interieurstyliste van KARWEI Debby Puttiger (38). Debby wil al sinds ze zich kan herinneren bepalen hoe dingen eruitzien. Niet voor niets is deze van origine Brabantse dit vak gaan uitoefenen.

Wie is Debby?

Ze studeerde cum laude af in Visual Marketing (dat heet nu Fashion & Branding) aan het AMFI en belandde toen per toeval in de tv-wereld als assistent-setdresser. Toen al was haar uiteindelijke doel dat mensen zich goed voelen in de omgeving die zij heeft ingericht. Dat is wat ze nu als interieurstyliste nog steeds wil.

Typisch Debby

Je herkent de door Debby ingerichte interieurs aan een mix van verschillende stijlen. Vintage, botanisch en modern design lijken misschien een gekke combinatie, maar deze interieurstyliste weet daar toch een mooi geheel van te maken. Hetzelfde geldt voor praktisch en mooi: Debby ziet het als haar taak om ervoor te zorgen dat je hier nooit tussen hoeft te kiezen.

Ook typisch Debby: ze houdt van dingen maken en is niet vies van een beetje klussen in huis. Zij is dan ook degene met het serieuze gereedschap in huis, niet haar man. Komt dat even goed uit in een programma als Eigen Huis & Tuin. Welkom, Debby!

ID: 4274

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven