Huis
Tuin
Video

Industrieel en onderhoudsvriendelijk: een nieuwe tuin voor Mark en Ashley

Mark en Ashley hebben niet zulke groene vingers én geen tijd voor een tuin die veel onderhoud vergt. Tom schoot te hulp en trok de stijl van de woonkamer door naar de tuin, die een industriële look heeft gekregen.

Oud wordt nieuw

First things first: eerst moet de tuin leeggehaald worden! Nadat de tuin helemaal leeg is begint Tom aan een wandobject voor onder de overkapping. Hij maakt dit ‘kunstwerk’ van houten planken en verlichting, wauw! Ook wordt er een zwarte schutting geplaatst die wordt aangekleed met oude steenschotten.

Carnaval vs. tuin

Dit jonge stel is veel liever carnaval aan het vieren dan dat ze in de tuin werken, logisch! Tom tackelde dit probleem door mooie borderbakken te plaatsen met daarin Lampenpoetersgras en ander makkelijk te verzorgen groen. Ook legt Tom een verhoogd terras aan tegen de pui naar het huis, zo lijkt de tuin optisch groter!

Tijd om te relaxen

Tom creëert maar liefst twee zithoeken. Onder de overkapping een loungeset waar ze heerlijk op kunnen relaxen én in het midden van de tuin een enorme tafel, waar ze met vrienden en familie aan kunnen eten.

Van olievat naar barbecue

Als kers op de taart maakt Tom een barbecue van een olievat, hier lees je hoe hij dat doet. Ook plaatst hij nog een paar olievaten in de tuin, gevuld met heerlijke kruiden. Handig om straks te gebruikten tijdens het barbecueën. Hij zet deze vaten op wieltjes, zo zijn ze makkelijk te verplaatsen.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR
Gardena

MET DANK AAN
Bosch  
Citroën Nederland
Engelbert Strauss
Handelsonderneming J.P. Mulder
In-lite Design
MBI De Steenmeesters
Proven Winners
Veldhuis Zonwering Rolluiken B.V.

ID: 4443

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven