Huis
Tuin
Video

Kopen Zonder Kijken #1: van Utrechts appartement naar 2-onder-1-kap in Amersfoort

Een huis kopen zonder er eerst te hebben gekeken. De meeste mensen zouden dat voor geen goud doen. Maar Sanne en Bram gingen het spannende experiment aan in het programma Kopen Zonder Kijken. Hoe dat uitpakte zie je in deze samenvattingsvideo.

Sanne en Bram wonen samen met hun zoontje Mees in een appartement in Utrecht. Hier hebben ze fijn gewoond, maar toch zijn ze al een aantal jaren klaar voor een volgende stap: een koophuis dat een stuk groter is. Maar waar en wat voor huis? Dat vinden ze maar lastig. Dus… leggen ze de keuze in andermans handen en geven zich op voor Kopen Zonder Kijken, waarin koppels een huis kopen zónder er eerst te hebben gekeken. 

Een aantal eisen

Uiteraard mogen Sanne en Bram wel een aantal eisen doorgeven. Zo hebben ze voorkeur voor een jaren ‘30 huis, het liefst een twee-onder-een-kapwoning of een hoekhuis in de buurt van Amersfoort, met minstens vier slaapkamers. En dit allemaal voor een budget van €700.000. Aan de makelaar, de aannemer, het klusteam en de interieurstyliste de taak om dit voor elkaar te krijgen. Of en hoe dat is gelukt? Dat zie in de samenvattingsvideo hierboven.

Of bekijk de hele aflevering terug op Videoland.

Vorig seizoen gemist?

Bekijk dan ook de afleveringen van vorig seizoen terug op ons YouTubekanaal

Marjolein Sintenie
ID: 10268

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven