Huis
Tuin
Video

Kopen Zonder Kijken #2: van gezinswoning in Heiloo, naar…?

Een huis kopen zonder er eerst te hebben gekeken. De meeste mensen zouden dat voor geen goud doen. Maar Carla en Fred wilden dit spannende experiment aangaan in het programma Kopen Zonder Kijken. Hoe dat uitpakte zie je in deze samenvattingsvideo.

Carla en Fred wonen al ruimte tijd in hun ruime gezinswoning in Heiloo, maar nu de kinderen al lang zijn uitgevlogen en hun pensioen dichterbij komt, denken ze na over hun toekomst. Hun huidige huis wordt eigenlijk te groot en voor de toekomst zouden ze het fijn vinden gelijkvloers te kunnen wonen. Zo'n woning blijkt lastig te vinden te zijn, dus… leggen ze de keuze in andermans handen en geven zich op voor Kopen Zonder Kijken, waarin koppels een huis kopen zónder er eerst te hebben gekeken. 

Kopen Zonder Kijken #1: van Utrechts appartement naar 2-onder-1-kap in Amersfoort
Gezien op TV

Een aantal eisen

Uiteraard mogen Carla en Fred wel een aantal eisen doorgeven. Buiten het feit dat ze een (semi)bungalow met in ieder geval een slaapkamer beneden zoeken, moet het huis ook een tuin hebben. Daarnaast willen ze heel graag in de buurt van Heiloo, Limmen of Alkmaar blijven wonen. En dit allemaal voor een budget van €400.000. Aan de makelaar, de aannemer, het klusteam en de interieurstyliste de taak om dit voor elkaar te krijgen. Of en hoe dat is gelukt? Dat zie in de samenvattingsvideo hierboven. 

Of bekijk de hele aflevering terug op Videoland

Marjolein Sintenie
ID: 10292

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven