Huis
Tuin
Video

Kopen Zonder Kijken #3: van klein appartement naar prachtige gezinswoning in Den Haag

Een huis kopen zonder er eerst te hebben gekeken. De meeste mensen zouden dat voor geen goud doen. Maar Joni en Tidde gingen het spannende experiment aan in het programma Kopen Zonder Kijken. Hoe dat uitpakte zie je in deze samenvattingsvideo.

Joni en Tidde wonen in een klein appartement in Den Haag. Maar met een baby op komst zijn ze al een tijdje klaar voor een frisse start in een echte gezinswoning, aangezien hun huis veel te krap is en onhandig is om straks met de kinderwagen te bereiken. Toch wil het nog niet echt lukken om een geschikt huis te vinden. Dus… leggen ze de keuze in andermans handen en geven zich op voor Kopen Zonder Kijken, waarin koppels een huis kopen zónder er eerst te hebben gekeken.

Een aantal eisen

Uiteraard mogen Joni en Tidde wel een aantal eisen doorgeven. Zo zijn ze op zoek naar een karakteristiek huis in Den Haag of Scheveningen, met minstens drie slaapkamers en een tuin op het zuiden of westen. En dit allemaal voor een budget van €430.000. Aan de makelaar, de aannemer, het klusteam en de interieurstyliste de taak om dit voor elkaar te krijgen. Of en hoe dat is gelukt? Dat zie in de samenvattingsvideo hierboven.

Of bekijk de hele aflevering terug op Videoland.

Marjolein Sintenie
ID: 10290

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven