Huis
Tuin
Video

Kopen Zonder Kijken #4: van zolder in Den Bosch naar mooie gezinswoning in Tilburg

Een huis kopen zonder er eerst te hebben gekeken. De meeste mensen zouden dat voor geen goud doen. Maar Luuk en Marijke wilden dit spannende experiment aan gaan in het programma Kopen Zonder Kijken. Hoe dat uitpakte zie je in deze samenvattingsvideo.

Luuk en Marijke wonen sinds anderhalf jaar samen in een appartement in Den Bosch. De ‘samenwoonproef’ hebben ze doorstaan, dus nu zijn ze klaar voor een grote mensenhuis, dit keer het liefst in de binnenstad van Tilburg. Ze hebben inmiddels al meer dan 20 huizen bezichtigd, maar ze komen er maar niet uit. Dus… leggen ze de keuze in andermans handen en geven zich op voor Kopen Zonder Kijken, waarin koppels een huis kopen zónder er eerst te hebben gekeken.

Een aantal eisen

Uiteraard mogen Luuk en Marijke wel een aantal eisen doorgeven. Hun voorkeur gaat uit naar een jaren ‘30 huis, en dan het liefst een twee-onder-een-kapwoning of een hoekhuis. Daarnaast moet het beschikken over minstens 3 slaapkamers, een tuin en ook een ruime leefkeuken is een vereiste. En dit allemaal voor een budget van €400.000. Aan de makelaar, de aannemer, het klusteam en de interieurstyliste de taak om dit voor elkaar te krijgen. Of en hoe dat is gelukt? Dat zie in de samenvattingsvideo hierboven.

Of bekijk de hele aflevering op Videoland.

Marjolein Sintenie
ID: 10312

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven