Huis
Tuin
Video

Kopen Zonder Kijken #5: het dilemma tussen praktisch nieuwbouw en karakteristiek jaren ‘30

Een huis kopen zonder er eerst te hebben gekeken. De meeste mensen zouden dat voor geen goud doen. Maar Barbra en Albert-Jan wilden dit spannende experiment aan gaan in het programma Kopen Zonder Kijken. Hoe dat uitpakte zie je in deze samenvattingsvideo.

Barbra en Albert-Jan wonen sinds twee jaar samen in Breda. Hier wonen ze fijn, maar toch zijn ze op zoek naar de volgende stap in hun relatie: samen een groter huis kopen. Al is dit makkelijker gezegd dan gedaan. Ze zijn inmiddels al anderhalf jaar op zoek en zijn de wanhoop nabij. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze ook nog eens een enorm verschillende smaak. Hij zou graag in een onderhoudsarm nieuwbouwhuis willen wonen, en zij zou juist in een karakteristiek jaren ‘30 huis willen wonen. Lastig! Daarom leggen ze de keuze in andermans handen en geven zich op voor Kopen Zonder Kijken, waarin koppels een huis kopen zónder er eerst te hebben gekeken. 

Een aantal eisen

Uiteraard mogen Barbra en Albert-Jan wel een aantal eisen doorgeven. Hun voorkeur -of nouja, eigenlijk die van Barbra- gaat uit naar een jaren ‘30 huis in Breda met een grote tuin. Hun budget is €650.000, dus aan de makelaar, de aannemer, het klusteam én de interieurstyliste de taak om dit voor elkaar te krijgen. Of en hoe dat is gelukt? Dat zie in de samenvattingsvideo hierboven.

Of bekijk de hele aflevering op Videoland.

Marjolein Sintenie
ID: 10340

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven