Huis
Tuin
Video

Kopen Zonder Kijken #6: een kleine tegenvaller voor de Haarlemse Diana en Jeffrey

Een huis kopen zonder er eerst te hebben gekeken. De meeste mensen zouden dat voor geen goud doen. Maar de Haarlemse Diana en Jeffrey wilden dit spannende experiment aan gaan in het programma Kopen Zonder Kijken. Hoe dat uitpakte zie je in deze samenvattingsvideo.

Diana en Jeffrey wonen al enige tijd samen in Haarlem. Maar waar hun woning in eerste instantie klein maar fijn was, wordt dit ze nu toch echt wel veel te krap. Daarom zijn ze al een tijdje op zoek naar een ruimere woning, in dezelfde hoofdstad. Maar ook hier staat de woningmarkt op z’n kop, is de keuze beperkt en zijn de prijzen hoger dan ooit. Erg lastig dus! Daarom leggen ze de keuze in andermans handen en geven zich op voor Kopen Zonder Kijken, waarin koppels een huis kopen zónder er eerst te hebben gekeken.

Een aantal eisen

Uiteraard mogen Diana en Jeffrey wel een aantal eisen doorgeven. Hun voorkeur gaat uit naar een eengezinswoning in Haarlem met minstens drie slaapkamers en een tuin. Hun budget is €390.000, dus aan de makelaar, de aannemer, het klusteam én de interieurstyliste de taak om dit voor elkaar te krijgen. Of en hoe dat is gelukt? Dat zie in de samenvattingsvideo hierboven.

Of bekijk de hele aflevering op Videoland.

Meer (samengevatte) afleveringen van Kopen Zonder Kijken terugzien?

Marjolein Sintenie
ID: 10359

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven