Huis
Tuin
Video

Kopen Zonder Kijken #7: na jarenlang zoeken eindelijk het huis van hun dromen

Een huis kopen zonder er eerst te hebben gekeken. De meeste mensen zouden dat voor geen goud doen. Maar Arno en Lethe wilden dit spannende experiment aan gaan in het programma Kopen Zonder Kijken. Hoe dat uitpakte zie je in deze samenvattingsvideo.

Arno en Lethe zijn al jarenlang op zoek naar hun volgende droomhuis. Maar die droom lijkt zo langzamerhand bijna een nachtmerrie te worden, want het wil maar niet lukken en ze worden gefrustreerder en gefrustreerder. Ze zijn het zat en besluiten de zoektocht uit handen te geven. Ze leggen de keuze in andermans handen en geven zich op voor Kopen Zonder Kijken, waarin koppels een huis kopen zónder er eerst te hebben gekeken. 

Een aantal eisen

Uiteraard mogen Arno en Lethe wel een aantal eisen doorgeven. Hun voorkeur gaat uit naar een twee-onder-een-kapwoning of een hoekhuis met een grote tuin. Daarnaast willen ze graag een garage en het liefst maar aan één kant directe buren. En aan de andere kant? Een grasveld zou fijn zijn! Hun budget is 370.000 en het huis moet in Roosendaal en omstreken liggen. Een behoorlijke wensenlijst, maar de makelaar, de aannemer, het klusteam én de interieurstyliste gaan er alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen. Of en hoe dat is gelukt? Dat zie in de samenvattingsvideo hierboven. 

Of bekijk de hele aflevering op Videoland.

Marjolein Sintenie
ID: 10387

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven