Huis
Tuin
Video

Wat een ellende! Kopen Zonder Kijken koppel verliest opnieuw droomhuis

Erwin en Alina kregen opnieuw een flinke tegenslag. Nadat ze lange tijd moeite hadden met het vinden van hun droomhuis schakelden ze het televisieprogramma Kopen Zonder Kijken in. Dit verliep ook niet helemaal soepel, maar het liep uiteindelijk toch nog goed af toen ze zelf een huis vonden. Dachten ze. Maar ze grepen opnieuw mis…

Gisteren kon je hier al lezen over de heftige rollercoaster waarin Erwin en Alina zaten tijdens het tv-programma Kopen Zonder Kijken. In het kort: Ze verkochten hun oude huis, bezichtigen hun nieuwe huis en krijgen dan te horen dat de kopers van hun eigen huis zich terugtrekken. Niet één keer, maar zelfs twee keer achter elkaar! Hun huis gaat voor de derde keer in de verkoop, wat gelukkig vlot verkocht raakt, maar het huis waar zij zelf hun oog op hadden is inmiddels al weg én bij het volgende huis worden ze finaal overboden.

Dan maar zelf zoeken

Na een jaar geven ze de zoektocht op en zoeken ze op eigen houtje verder. Ze vinden een nieuw prachtig droomhuis in Akersloot waarbij hun bod nog wordt geaccepteerd ook. Het lijkt allemaal goed af te lopen.

Opnieuw een domper

Iedereen is opgelucht voor het sympathieke en positief ingestelde koppel. Maar ook dit bleek te mooi om waar te zijn. Het bod op het huis in Akersloot was dan wel geaccepteerd, maar de koop is uiteindelijk niet doorgegaan vanwege problemen met het dak. “Dat bleek niet in goede staat, en geld om te vernieuwen hebben ze niet”, laat Wieger Vrolijk van productiemaatschappij Wise Monkeys weten aan het AD.

Wonder boven wonder blijven Erwin en Alina positief ingesteld, ondanks dat ze technisch gezien vanaf 1 juli dakloos zijn. “Dat hebben de kijkers ook kunnen zien. Ze blijven, ondanks alle tegenslagen, hoop houden een nieuw huis te vinden. Dat zal opnieuw een klushuis zijn.”

Terugkijken

Benieuwd naar de uitzending? Je kunt ‘m hier gratis terugkijken!

Marjolein Sintenie
ID: 8224

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven