Huis
Tuin
Video

Kopen zonder Kijken #7 (2019) | Een regelrecht drama voor Erwin en Alina

Wat doe je als je je droomhuis maar niet kunt vinden? Erwin en Alina besluiten hun lot volledig uit handen te geven, in de hoop dat het dan wel lukt. Ze geven makelaar Alex van Keulen en bouwdeskundige Bob Sikkes de opdracht een droomhuis voor ze te zoeken, maar dat loopt nét even anders. Wij hebben met ze te doen.

Spoileralert

Heb je de aflevering nog niet gekeken? Doe dat dan eerst even, je vindt de aflevering hieronder. Wel al gekeken? Let’s spill the tea. Het loopt allemaal niet helemaal zoals plan als Erwin en Alina. Ze verkopen hun oude huis, bezichtigen hun nieuwe huis en krijgen dan van Alex te horen dat de kopers van hun eigen huis zich teruggetrokken hebben. Gelukkig gaat makelaar Alex hard voor hen aan de slag en is het huis binnen twee weken nogmaals verkocht. Helaas tevergeefs, weer trekken de kopers zich terug.

Drie keer is scheepsrecht

Makelaar Alex weet het huis voor de derde (!!) keer te verkopen, dit keer met succes! Het huis dat ze al bezichtigd hebben is alweer van de markt, dus Alex moet opnieuw op pad. Erwin en Alina bezichtigen een huis en Alex brengt een bod voor ze uit, maar helaas, ze worden finaal overboden.

Geluk bij een ongeluk

Uiteindelijk wordt de zoektocht na een jaar opgegeven, Erwin en Alina besluiten van ellende een weekje op wintersport te gaan. Eenmaal in de sneeuw besluiten ze zelf een bod uit te brengen op een huis, en jawel… het bod wordt geaccepteerd. Eind goed, al goed. Gelukkig!

Ojee...

Update: ook dit huis leek te mooi om waar te zijn, want ook deze koop ging uiteindelijk toch niet door. Hoe dat zit lees je hier

Lobke Taal
ID: 8165

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven