Huis
Tuin
Video

Voor Hetzelfde Geld #2: op zoek naar ruimte en rust buiten Amsterdam-Noord

Jasper en Rianne merken dat de drukte van Amsterdam hen te veel wordt, maar tegelijkertijd durven ze hun vertrouwde stad niet te verlaten. Toch zul je wel moeten als je op zoek bent naar rust en ruimte. Daarom wagen ze de gok in Voor Hetzelfde Geld. Maar… durven ze ook de grote stap te wagen en zich voorgoed te vestigen in een dorp ver van Amsterdam?

Jasper en Rianne wonen samen met hun twee kinderen in Amsterdam-Noord. Hier woonden ze altijd naar hun zin, maar vooral Rianne merkt de laatste tijd steeds vaker dat al die drukte en prikkels haar te veel worden. Ze hebben behoefte aan rust en ruimte, maar daarvoor zul je toch echt de stad uit moeten. Hoe eng ze dat ook vinden, ze nemen de grote stap en laten zich in dit programma verrassen met een paar verrassende opties. Natasja Froger laat ze  namelijk, samen met een makelaar, zien wat voor huizen zij buiten de randstad kunnen kopen met de opbrengst van hun huis in Amsterdam. 

Logeerweek

De logeerweek is bedoeld om kennis te maken met het dorpse leven en om te kijken of ze een beetje kunnen aarden op het ‘platteland’. Gelukkig lijkt dit al gauw goed te komen, want volgens Rianne wonen er blijkbaar ook gewoon leuke mensen buiten de stad. Daarnaast speelt de reistijd naar het werk natuurlijk ook een belangrijke rol bij de keuze van een nieuw woonplek. Toch komt dat deze aflevering niet meteen aan de orde, omdat de logeerweek in de zomervakantie valt. Nemen ze de gok en gaan ze in de toekomst filerijden of is dat toch nog een brug te ver?

Kijk de aflevering terug op Videoland of bekijk de compilatie hierboven.

Voor hetzelfde geld is elke maandag te zien om 20:30 op RTL 4.

Aflevering 1 gemist?
Bekijk hier de compilatie van aflevering 1 van Voor Hetzelfde Geld

Of bekijk de compilatievideo's van Kopen Zonder Kijken

Marjolein Sintenie
ID: 9613

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven