Huis
Tuin
Video

Skypen met Michiel: zo maak je van je glazen uitbouw een gezellige ruimte

Interieurarchitect Michiel de Zeeuw doet niets liever dan advies op maat geven. Of dat nu op tv is, bij mensen thuis of… via skype, dat maakt niet uit! Deze week neemt hij een virtueel kijkje in de woonkamer van Anniek.

Anniek was tijdens de Eigen Huis & Tuin Helpdesk-maand één van de gelukkige winnaars van een privé skypesessie met Michiel. Op deze manier kon Michiel vanuit zijn eigen werkkamer een kijkje nemen in haar huis om haar advies te geven over de inrichting van haar woonkamer.

En dat advies kan Anniek heel goed gebruiken. Twee jaar geleden is ze namelijk met haar gezin verhuisd naar een mooi, ruim huis. Ze zitten hier heerlijk op hun plek, maar er is één ding waar Anniek geen raad mee weet. De vorige bewoners hebben een uitbouw laten maken die bijna compleet van glas is. Dit zorgt voor erg veel licht in huis, maar ze vindt het lastig deze ruimte gezellig in te richten. Met als resultaat dat het nu vooral een opbergplek is geworden voor het speelgoed van de kinderen.

Michiel kijkt met haar mee en geeft aan de hand van verschillende inspiratiebeelden op Pinterest advies en helpt Anniek een heel eind op weg.

Marjolein Sintenie
ID: 10030

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven