Huis
Tuin
Video

Skypen met Michiel: Zo berg je alle kinderspullen op zonder dat het in de weg staat

Interieurarchitect Michiel de Zeeuw doet niets liever dan advies op maat geven. Of dat nu op tv is, bij mensen thuis of… via skype, dat maakt niet uit! Deze week neemt hij een virtueel kijkje in Jacqueline's huis en geeft haar wat leuke ideeën voor haar woonkamer.

Jacqueline was tijdens de Eigen Huis & Tuin Helpdesk-maand één van de gelukkige winnaars van een privé skypesessie met Michiel. Op deze manier kon Michiel vanuit zijn eigen werkkamer een kijkje nemen in haar huis om haar advies te geven hoe ze alle kinderspullen praktisch in huis kan opbergen, zonder dat het huis gelijk zo vol oogt.

Sinds Jacqueline en haar vriend 11 maanden geleden een dochtertje hebben gekregen is hun huis voller en voller geworden. Alleen al in de woonkamer zijn er in korte tijd ontzettend veel spullen bij gekomen. Denk aan een box, een kinderstoel, de buggy en natuurlijk een hele hoop speelgoed. Hoe kunnen ze dit nou het mooist en meest praktisch opbergen? Daar heeft Michiel wel iets handigs voor bedacht.

Marjolein Sintenie
ID: 10074

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven