Huis
Tuin
Video

Skypen met Michiel: zo breng je rust en eenheid in je interieur door middel van kleurgebruik

Interieurarchitect Michiel de Zeeuw doet niets liever dan advies op maat geven. Of dat nu op tv is, bij mensen thuis of… via skype, dat maakt niet uit! Deze week neemt hij een virtueel kijkje in Lucinda’s huis en geeft haar wat leuke ideeën voor haar woonkamer.

Lucinda heeft tijdens de verhuizing zo’n twee jaar geleden haar oude meubels in haar nieuwe woonkamer gezet, in de veronderstelling dat het prima zou passen. Toch klopt het voor haar gevoel nog niet helemaal, omdat de woonkamer een stuk kleiner is en de bank hierdoor wat kolossaler aanvoelt. Hierdoor lukt het haar niet om het zitgedeelte wat gezelliger in te richten.

Ken jij de betekenissen van de kleuren in jouw interieur? Je leest ze hier!
Woonkamer

Gelukkig weet Michiel hier wel raad mee en geeft haar advies. De focus ligt volgens hem niet eens zozeer op de meubels, maar vooral op het kleurgebruik in huis. Want juist daarmee heb je heel veel invloed op de sfeer, de ogenschijnlijke grootte en vooral de rust en eenheid in huis.

Marjolein Sintenie
ID: 10119

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven