Huis
Tuin
Video

Skypen met Michiel: Zo ga je stijlvol om met speelgoed in huis

Interieurarchitect Michiel de Zeeuw geeft in de maand oktober wekelijks persoonlijk advies via Skype. Zo loopt Eigen Huis & Tuin-lezeres Dagmar vast bij het stijlvol inrichten van haar woonkamer en eethoek, gezien de hoeveelheid speelgoed die altijd weer terugkomt in de woonkamer. Hiervoor schakelt ze de hulp in van Michiel.

De Eigen Huis & Tuin Helpdesk stond natuurlijk de hele maand oktober voor je klaar om al je vragen op het gebied van styling en klussen te beantwoorden. Maar hoe gaaf is het om ook nog eens persoonlijk advies via Skype te krijgen van Michiel de Zeeuw, net als Dagmar kreeg. Dagmar heeft namelijk drie kinderen, en dat is dan ook terug te zien aan haar interieur. Niet alleen de eethoek is wat krap door de kinderstoelen, maar ook de woonkamer oogt al gauw rommelig door rondslingerend speelgoed.

Dagmar vraagt zich dan ook af hoe ze het in de woonkamer gezellig kan houden, maar ze wil ondertussen dat het speelgoed wel gewoon voor het oprapen ligt voor de kinderen. Daarnaast zou ze ook de eethoek een stuk ruimtelijker en gezelliger willen maken. Michiel de Zeeuw weet hier gelukkig wel raad mee!

Marjolein Sintenie
ID: 9515

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven