Huis
Tuin
Video

Miljuschka ligt overhoop met de aannemer van haar droomboerderij

Onze eigen Miljuschka Witzenhausen -die op Eigen Huis & Tuin vlogt over de verbouwing van haar droomboerderij- ligt behoorlijk in de clinch met een aannemer. Na grote problemen met de badkamer heeft ze noodgedwongen afscheid genomen van het aannemersbedrijf en heeft nu zelfs een advocaat ingeschakeld.

In vlog 1 kon je onlangs zien hoe Miljuschka samen met haar vriend Philip een oude kaasboerderij kocht om ‘m vervolgens om te laten bouwen tot prachtige droomboerderij. In haar wekelijkse vlogs laat ze je de voortgang van de verbouwing zien, maar ook de problemen waar ze tegenaan loopt, aangezien niet alles even soepel verloopt. Zo kon je hier al zien dat er dramatische problemen ontstonden tijdens de bouw van de badkamer. De waterdruk was niet goed en de constructie van de vloer was niet sterk genoeg voor het nieuwe bad. Dit zorgde ervoor dat de verhuizing uitgesteld moest worden én dat Miljuschka in de clinch raakte met haar aannemer.

Juridische stappen

En nu? Een nieuwe aannemer en weer door? Dat gaat niet zomaar… Miljuschka laat namelijk weten dat ze ondertussen juridische stappen heeft ondernomen en samen met een advocaat om tafel gaat met de aannemer. “We proberen er onderling uit te komen, maar het is lastig. Als ik op een juridische manier geld terug probeer te krijgen mag ik de puinhopen van wat mijn badkamer en slaapkamer hadden moeten worden niet aanraken. Dat zou namelijk het bewijs kunnen vernietigen.”

In haar column in Flair schrijft Miljuschka dat de stress die dit allemaal oplevert ‘onmetelijk’ is. “Ik ben al drie keer bijna in de vangrail gereden, heb constant het gevoel dat ik flauwval. Het is gewoon fokking veel.”  

Aanstaande vrijdag komt de volgende vlog (#8) online. Bekijk hieronder de laatste vlog van Miljuschka:

Fotocredits
Headerfoto: Eigen Huis & Tuin

Bron: AD

Marjolein Sintenie
ID: 8156

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven