Huis
Tuin
Video

Parels & Prullen: Jane's liefde voor familie [video]

Welk item in huis zou jij nooit wegdoen? Deze week: Jane Peiter-de Heer. “Ik heb dit item van mijn oudtante gekregen, en juist daarom is het zo bijzonder.”

Family first

Jane woont samen met haar gezin in Capelle aan den IJssel en is een echt familiemens. Haar interieur is kidsproof en een samenstelling van stijlen die zij en haar partner mooi vinden, echter liggen hun smaken nogal ver uit elkaar. Toen Thomas voor Eigen Huis & Tuin bij haar langs ging om iets te doen aan haar woonfrustratie zei Jane al gauw dat wat  haar betreft alles uit de woonkamer weg mocht, behalve één specifiek item.

Oudtante Miep

Dit specifieke item heeft ze drie jaar geleden gekregen van een dierbaar familielid: haar oudtante Miep, de zus van haar opa. Miep ging op haar zestiende het klooster in en is daar uiteindelijk ook overleden. De laatste keer dat Jane haar bezocht kreeg ze iets bijzonders van haar oudtante, iets wat ze nooit meer weg zal doen.

Metamorfose

Inmiddels heeft Thomas samen met de Eigen Huis & Tuin-crew de woonkamer een metamorfose gegeven, het is een stuk romantischer en sfeervoller geworden. De woonkamer heeft meer kleur gekregen en Thomas slaagde erin om de stijl van Jane en haar partner perfect te combineren! Nu de woonkamer zo mooi is geworden vindt Jane de rest van het huis een beetje tegenvallen, “maar juist dat geeft met motivatie om zelf de handen uit de mouwen te steken”. En… natuurlijk staat het cadeautje dat ze van haar oudtante heeft gekregen te pronken in de nieuwe woonkamer! 

Ben je ook benieuwd naar de make-over die inmiddels heeft plaats gevonden in het huis van Jane? Lees dan hier verder

ID: 4473

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven