Huis
Tuin
Video

Parels & Prullen | Karina: “Nee niet wegdoen, die wil ik!” [video]

Welk item in huis zou jij nooit wegdoen? Deze week: Karina Dorresteijn. “Mijn vader vond dit item vreselijk, en dat heeft mijn man van hem overgenomen!”

Verzameling van spullen

Karina woont samen met haar gezin in Lopik. Haar interieur bestaat uit een verzameling bijzondere items. Van oude typmachine tot kaartenrek en van brocante tot splinternieuw, het past allemaal perfect bij de uitstraling van haar huis.

Ik ga verhuizen en ik neem mee…

Het item dat ze ons laat zien laat niets aan de verbeelding over, het is een beetje ingezakt en de verf bladdert een beetje af “We hebben ze al zo vaak geverfd, dat wil je niet weten!”. Karina redde ze uit de container toen haar ouders gingen verhuizen, “mijn vader dacht er eindelijk eens vanaf te zijn, mooi niet!”. Mijn moeder kreeg ze toen ze op zichzelf ging wonen, van haar ouders. Ze gingen bij iedere verhuizing mee, “op een gegeven moment stonden ze op mijn kamer, maar mijn vader zag ze liever op zolder, haha”.

Volgende generatie

“Wie wat bewaart, heeft wat” zei haar vader altijd, én hij had gelijk. “Ze zijn hartstikke hip nu, en duur ook!” Waar ze hierna heen gaan? Karina weet het nog niet, misschien gooit haar man ze ooit nog weg en kunnen haar kinderen ze weer uit de container vissen, “we zullen zien”.

Lobke Taal
ID: 7912

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven