Huis
Tuin
Video

Zelfbouwers #4 | Cammy heeft het niet op een rijtje

Heb jij de nieuwe aflevering van Zelfbouwers Rotterdam al gezien? Dan is je vast opgevallen dat er weer het één en ander misging. Nog niet gekeken? Niet getreurd, wij hebben de opmerkelijkste momenten voor je op een rijtje gezet. Smullen maar!

Positiviteit ten top

Annemarie en Dick moeten hun eigen huis uit en dat betekent dat ze nu al intrekken in hun nieuwe appartement. Gelukkig is het appartement al van alle gemakken voorzien, of toch niet? De kinderen zien het wel zitten, “we hebben het al eens eerder gedaan, en dat was best gezellig!” Juist ja, wij zouden het wel weten… wat dacht je van een hotelletje? 

Eh Cammy… je bent iets vergeten denk ik!

Bré heeft vandaag geen tijd om te klussen en dus staat Cammy er alleen voor. Nouja, alleen… ze heeft wat hulptroepen opgetrommeld. Ze is alleen één dingetje vergeten, oepsie.

Nu we het toch over Cammy hebben, ze vergat nog iets deze week. Namelijk de afspraak die ze had gemaakt met de loodgieter. Gelukkig weet de loodgieter in kwestie wel van aanpakken “dan nemen we toch gewoon een andere ingang?”.

‘Klein’ rekenfoutje

De nieuwe tegels van Corjan en Marine zijn binnen en dus kan de tegelzetter aan de slag! Er is alleen één dingetje, ze komen er een paar te kort, 20 vierkante meter, om precies te zijn. Gelukkig is de tegelfabriek dichtbij, of toch niet?

De ongezouten mening van Miep

Daar waar de kinderen van Annemarie en Dick zo positief zijn is buurvrouw Miep dat niet. “Ik zou het wel weten hoor, ik zou even bij mijn moeder gaan slapen. Maar ja…”

Heb je de aflevering van Zelfbouwers nog niet gezien óf kan je niet wachten tot volgende week? Klik hier voor de afleveringen!

Lobke Taal
ID: 8291

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven