Huis
Tuin
Video

De opmerkelijkste momenten uit Zelfbouwers #5: Skypend vanuit Suriname je huis verbouwen

Gisteravond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Zelfbouwers Rotterdam… én wat voor één! Wij hebben de leukste en opmerkelijkste momenten voor je op een rijtje gezet, klaar?

1. Klaar om te tegelen!

Corjan en Marine kunnen rustig ademhalen, de missende tegels worden namelijk eindelijk geleverd, gelukkig maar! Volgende keer toch ietsje beter tellen…

2. Frank vindt het tijd voor een experimentje

Bij zijn buren ziet hij professionele oplossingen als het gaat om het afkaderen van stukken vloer voor er cement gestort wordt. Frank denkt dat dat wel een stukje makkelijker kan, en dus begint hij zelf met knutselen.

3. Drink met je billen bloot, melk uit een kokosnoot

Cammy en Bré besluiten 'even' een kleine maand naar Suriname te vertrekken voor een welverdiende vakantie. Ze houden de verbouwing nauwlettend in de gaten, via Skype, vanuit de hangmat mét een cocktail. Gelukkig hebben ze zo'n geduldige aannemer.

4. Hey! Wie zijn die twee jongens?

Robin en Stijn zijn eindelijk weer te zien in deze aflevering. Waarom ze er even niet waren? Ze wachten op de trap. Ah... vandaar!

5. Girlpower ten top

Denise pakt lekker door tijdens de opruimdag. Haar man Frank weet daar wel wat over te zeggen "Dat is mijn vrouw!". In Rotterdam zeggen we liever 'Wijffie', Frank. Misschien nog even op inburgeringscursus? 

6. Buuf en buuf gaan op stap...

...om een bloemetje te kopen voor de klussers! Én om hun mening te geven over de vorderingen en keuze's van hun nieuwe buren.

Heb je de aflevering van Zelfbouwers nog niet gezien óf kan je niet wachten tot volgende week? Klik hier voor de afleveringen!

Lobke Taal
ID: 8327

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven