Huis
Tuin
Video

De opvallendste fragmenten uit Zelfbouwers #6 | Corjan vindt het maar dress-zwaar!

Deze week gaan onze Zelfbouwers weer enthousiast verder met de verbouwing. Waar de één stad en land afreist voor een vloerkleed zit de ander bij de eerste hulp. We hebben de meest opmerkelijke momenten weer voor je op een rijtje gezet!

Voor al uw zwarte voegen: Robin en Stijn!

Robin en Stijn krijgen een teleurstelling te verduren, de voegen van hun tegels zijn niet zwart maar grijs uitgeslagen. De oplossing? De voegen verven natuurlijk. Nog even doorzetten mannen!

Marine's eerste Nederlandse woordjes: "Ik ben echt moe!"

Corjan en Marine gaan verhuizen, en hoe! Samen met een aantal vrienden pakken ze deze klus met beiden handen aan, en daar komt een hoop lol bij kijken. Het schept toch een band!

Burentripje naar Marrokko: alles voor een vloerkleed!

Een ritje naar de IKEA is er niets bij, Frank en Denise nemen buren Dick en Annemarie mee naar Marrokko. Niet voor een welverdiende vakantie maar om vloerkleden te scoren! Gelukkig spreekt Denise de taal en kunnen ze lekker onderhandelen, score!

Corjan: "De verbouwing gaat echt voor mijn gezondheid!"

Tijdens de verbouwing is niet alleen het dressoir, maar ook Corjan beschadigd geraakt. Hij heeft een botje in zijn pols gebroken en zit dus voorlopig in het gips... balen!

Heb je de aflevering van Zelfbouwers nog niet gezien óf kan je niet wachten tot volgende week? Klik hier voor de afleveringen!

Lobke Taal
ID: 8372

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven