Huis
Tuin
Video

Zelfbouwers #7 | Nog maar net in het nieuwe huis en nú al heimwee

Gisteravond zaten we weer klaar voor een nieuwe aflevering van Zelfbouwers Rotterdam. Het was weer een aflevering vol liefde, ergernissen en mooie momenten. Ben je klaar voor onze favoriete momenten? Komen ze!

Joeri weet wel hoe hij bij kan dragen aan de buurt

Joeri wil (en moet) wat bijdragen aan de buurt en besluit samen met een achterbuurvrouw kippen te gaan houden. Waarom? Voor de eitjes natuurlijk. Uiteindelijk is het een eitje voor Joeri, want hij hoeft ze alleen in het weekend te verzorgen. Goed geregeld!

Wéér een verhuisdag voor Dick en Annemarie

Nee, ze blijven zelf voorlopig op hun plekje, maar zoon Bart gaat het (stof)nest verlaten. Het net in elkaar gezette bed kan dus weer in delen naar beneden, op naar zijn studentenkamer in Delft

Heimwee naar het vakantiehuisje

In hun nieuwe huis! Ze zijn inmiddels helemaal over en hebben het vakantiepark verlaten. Wat zoon Lennox daar van vindt? Die vond het vakantiehuisje leuker. Ach, die went wel!

Bré en Cammy trekken in hun liefdesnest

Ze moeten wel dicht op elkaar kruipen, want ze hebben per ongeluk een eenpersoonsdekbed gekocht. Ach, dat doen ze toch al de hele uitzending, toch?

Put a ring on it

Na de eerste nacht in het nieuwe huis gaat Bré aan de slag met een verrassing voor Cammy. Iets met een ring en een vinger… De housewarming én de liefde worden in iedergeval goed gevierd.

Heb je de aflevering van Zelfbouwers nog niet gezien óf kan je niet wachten tot volgende week? Klik hier voor de afleveringen!

 

Lobke Taal
ID: 8433

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven