Huis
Tuin
Video

Dit zijn ze dan... de winnaars van Zelfbouwers Rotterdam!

Gisteravond was alweer de laatste aflevering van Zelfbouwers Rotterdam te zien. Heb jij meegekeken naar het eindresultaat én de onthulling van de winnaars? Nee? Dan bof je! Wij hebben alle metamorfoses en natuurlijk de onthulling voor je op een rijtje gezet, veel kijk plezier!

Cammy en Bré

Tijd om het appartement van Cammy en Bré te kijken. De jury is positief en zijn verbaasd over de vorderingen, Cammy en Bré waren namelijk niet altijd even actief...

Robin en Stijn

Ook voor Robin en Stijn is de finale aangebroken, al zou je dat niet zo zeggen. Het enige wat wèl af is, is de trap en daar is echt alles mee gezegd. “Eigenlijk ziet het eruit alsof ze nu pas gaan beginnen, jammer…” aldus de jury.

Frank en Denise

Ondanks het minimalistische verbouwingsplan van Frank en Denise is de verbouwing goed uitgepakt. De jury is verrast door de stijl, de indeling van het huis én de aanpak van Frank en Denise, ze hebben namelijk beide weinig klus ervaring en hebben geen aannemer ingehuurd.

Dick en Annemarie

Ze hadden de grootste verbouwingsplannen én besloten halverwege de verbouwing al in het huis te gaan wonen dit laatste heeft voor veel vertraging heeft gezorgd. Ondanks de mooie stijl is de jury niet blij met de keuze’s die ze hebben gemaakt qua indeling. Ze hebben zelfs muren dwars door de togen heen geplaatst, oeps...

Corjan en Marine

Corjan en Marine leerden tijdens het klussen ook elkaar gelijk goed kennen, de twee waren namelijk nog helemaal niet zo lang samen toen ze begonnen aan dit avontuur. De jury is positief verrast na het zien van hun appartement, het vele licht en de wijdse indeling geeft een ruimtelijk gevoel. 

Youri en Martine

Youri en Martine vielen als een blok voor het schoolgebouw en gingen gelijk aan de slag. De vader van Youri speelde een grote rol in hun verbouwing, hij maakte samen met Youri een hoop meters. De jury vindt het prachtig geworden, maar ze hebben toch hun vraagtekens bij het materiaalgebruik, kon dat niet beter?

Tijd voor de onthulling!

En dit zijn ze dan… de winnaars van Zelfbouwers Rotterdam 2019! We verklappen nog niet wie het zijn geworden, dat zie je in het filmpje.

 

Lobke Taal
ID: 8493

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven