Huis
Tuin
Video

Kijktip: in 'Zelfbouwers Rotterdam' bouwen 6 koppels een oude school om tot huis

Vanaf deze week is er een heerlijk nieuw woonprogramma te zien op RTL4: Zelfbouwers Rotterdam. In dit programma gaan 6 koppels de uitdaging aan: van een oude school hun thuis maken. Hoe ze dat doen is aan hen, wij weten één ding zeker, dit gaan we op de voet volgen!

Even over Zelfmakers Rotterdam

Zoals we eerder zeiden: in Zelfbouwers Rotterdam gaan 6 koppels aan de slag in een oude school in Rotterdam. In de Afrikaanderwijk, welteverstaan. Hoewel de wijk bekend staat als achterstandwijk is dit tegelijkertijd ook een bijzonder mooie, multiculturele wijk. Het bruist er áltijd. Een droom om in te wonen dus!

De nieuwe bewoners moeten er wel iets voor terug doen: of het nu een praatje is met de buurman van het café of een salsa-avond in het park organiseren, het is de bedoeling dat ze écht intergeren in de buurt! Wat ons betreft geen vervelende opdracht: zoals we merken in de eerste aflevering, de mensen uit de Afrikaanderwijk zijn losbekkig, lekker nuchter én super lief. Buurtbewoner Inder ziet het wel zitten "gezellig toch!".

Gemist? Kijk 'm hier terug!

Heb je de eerste aflevering gemist? No worries, je kunt 'm deze week nog gratis terugkijken hieronder. 

En, wat vond jij van de eerste aflevering? Ga je volgende week weer kijken? Laat het ons weten via social media! 

Lobke Taal
ID: 8077

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven