Huis
Tuin
Video

Zelfbouwers #2 | “Die elektricien is dom bezig geweest!”

Gisteravond zaten we weer massaal klaar voor de tweede aflevering van Zelfbouwers Rotterdam. De meeste stellen beginnen meteen met het verbouwen van hun woning, maar één stel is nog druk bezig met het regelen van de hypotheek. Maar ook het verbouwen loopt niet altijd even vlekkeloos.

Een huis verbouwen is natuurlijk erg vermoeiend, en dan kan het natuurlijk gebeuren dat je er soms even niet bij bent met je koppie. En dan wil het nog wel eens mis gaan. Wij zochten de vier opmerkelijkste fragmenten voor je uit.

1. Annemarie, Dick en de meterkast

Een typisch gevalletje van “Schat, zit de stekker er eigenlijk wel in?”, Annemarie geeft de schuld aan de schutkleur van de schakelaar. Ordeel zelf maar.

2. “Je zult zien dat straks alles in elkaar dondert”

Youri is niet zo blij met het nieuws van de projectleider, en dat snappen we maar al te goed. Hij legt het probleem terug bij projectleider Juriaan: “Ik heb het ook niet zo bedacht, het stond zo op tekening en voor mij is het heel simpel - dit moeten twee kamers worden”.

3. Buurman en buurman

Dick en Frank besluiten op zoek te gaan naar de uitloop van de kelder en graven er op los op het schoolplein. Maarreh… hebben jullie wel goed gekeken naar de tekening mannen? En graven jullie niet onder de steiger door? 

4. “Ik dacht bij mezelf, er klopt iets niet…”

Youri is hard bezig met het isoleren van hun woning als hij erachter komt dat hij het verkeerde materiaal gebruikt en dus alles opnieuw mag doen. “Dit ga ik nog wel even horen denk ik zo.”

Heb je de aflevering van Zelfbouwers nog niet gezien óf kan je niet wachten tot volgende week? Klik hier voor de afleveringen!

Lobke Taal
ID: 8158

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven