Huis
Tuin
Video

Zelfbouwers #3 | Miep en Carla: “Fuk joe, denken we dan”

Gisteravond was het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Zelfbouwers Rotterdam. Hierbij viel één ding op: de Zelfbouwers kregen massaal bezoek! Vriendinnen, familie en nieuwe buurtbewoners namen een kijkje in de oude school. De reacties? Die waren wisselend, opmerkelijk, lief en zorgelijk. Kijk je mee?

1. Girlpower

Denise, die samen met haar man Frank en zoontje Lennox nét begonnen is aan de verbouwing nodigt haar vriendinnen uit om even te komen kijken. Vooral de geïmproviseerde trap valt erg in de smaak, “maar ik weet niet of ik dit wel zou durven hoor”, aldus één van Denise’s vriendinnen.

2. Zin in een slaapfeestje!

Brénousky en Cammy verwelkomen de vader van Brénousky, hij is erg positief en ziet de mogelijkheden. “Mag ik hier dan komen logeren?” roept hij bijna direct. Gelukkig zijn Brénousky en Cammy van plan om een logeerkamer te gaan maken, want Brénousky’s Surinaamse familie komt maar al te graag een kijkje nemen als het straks af is.

3. Visite des parents

Voor Corjan is het een spannende dag, hij gaat namelijk voor het eerst de ouders van Marine ontmoeten én ze gaan gelijk even een kijkje nemen in het huis. Corjan gooit er zoveel mogelijk Frans klinkende woorden doorheen, we snappen het, het is ook spannend.

4. Fuk joe!

Ook buufjes Miep en Carla nemen een kijkje bij de Zelfbouwers. Met een beetje Rotterdamse brutaliteit stellen ze koppel Robin en Stijn gedurfde vragen, “gaan eh… jullie hier samenwonen?”. Na het gesprek geven de twee hun ongezouten mening over het mannenkoppel: “Ze zijn vast de enigen maar, ze krijgen vast boze blikken. Maarja dan denk ik van: fuck joe!". Terwijl de andere buuf aanvult "Ach.. wat de anderen ervan vinden. Wat boeit het mij nou of het twee mannen óf twee vrouwen zijn?!” En zo is het maar net! 

Heb je de nieuwe aflevering nog niet gezien! Hier kun je 'm bekijken!

Lobke Taal
ID: 8199

Deel dit bericht

We hebben de onderstaande url naar je klembord gekopieerd.

Mis nooit meer inspiratie voor je huis en tuin!

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Je e-mailadres was niet correct. Dank voor je inschrijving. We hebben je een e-mail gestuurd om je e-mailadres te bevestigen
Inschrijven